0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Ana Abiyedh Unisex - Eau de Parfum

Manufacturer: Lattafa
Availability: In stock
*
1.920,00 ден.
Your price: 1.920,00 ден.

Парфемот Ana Abiyedh Eau de Parfum од Lattafa Parfumes е кадифена свежина во комбинација со слатки и дрвенести ноти!Белиот мошус и Cypriol го отвораат парфемот нежно и хармонично во горната нота.Кардамонот, шафранот и ванилата додаваат зачин и длабочина на парфемот.Oudh и guaiac дрвото во последната основа поставуваат дрвенести акценти и му даваат карактер на парфемот. Прекрасен мирис полн со хармонија каде светлиот бел мошус и нежна свежа сладост се испреплетени. Парфем кој е совршен за секојдневна употреба. Горни ноти: мошус, киприол Средни ноти: кардамон, шафран, ванила Oсновни ноти: Уд, дрво гуајак

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters60ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.