0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Corrector Anti-Redness Primer

Manufacturer: Catrice
319,00 ден.
Со Catrice Corrector Anti-Redness Primer, можете да постигнете беспрекорна шминка дури и ако вашата кожа има црвени површини. Формулата за прајмер е збогатена со хранливи цикади и алантоин и е суптилно обоена во нежна зелена боја за видливо да се балансира црвенилото на кожата. Во исто време, прајмерот овозможува вашата пудра да трае подолго.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.