0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

High Precision Liquid Liner

Manufacturer: Artdeco
*
  • Not available
1.250,00 ден.
Со High Precision Liquid Liner можете да исцртате многу прецизна и тенка линија. Содржи јаглеродни црни пигменти за интензивна, длабока црна линија на очите. Врвната високо-технолошка четка е изработена од најтенки влакна кои формираат прецизен и флексибилен врв. Се користи едноставно и е долготрајна. Без мирис. Погодно е за клиенти со чувствителни очи и оние кои носат леќи.  
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Color
 
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.