0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Revlon ColorStay Fondation For Normal/Dry Skin (за нормална/сува кожа)

Manufacturer: REVLON
*
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
1.133,00 ден.
Your price: 850,00 ден.

Revlon ColorStay™ за нормална/сува кожа со заштитен фактор 20 е лесна подлога без маснотии која нуди 24-часовно носење и помага во подобрување на изгледот на вашата кожа од ден на ден. Вклучува состојки за нега на кожата како хијалуронска киселина за хидратација на кожата и зајакнување на влажноста за над 120% за здрав сјај. Оваа формула и дава на кожата да дише,се надоградува и исто така се спротивставува на топлина, пот и влажност.

1. Подлогата без масло која обезбедува беспрекорно носење 24 часа
2. Ја негува кожата: Хијалуронската киселина ја зголемува влажноста на кожата за над 120%
3. Удобно и лесно чувство
4. Мека, природна завршница: хидратација од 24 часа за здрав сјај
5.
Отпорна на топлина, пот и влажност

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.