0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Light Blue Intense - edp

Manufacturer: Dolce & Gabbana
Availability: In stock
*
4.010,00 ден.
Your price: 4.010,00 ден.

D&G Light Blue Intense достапен како EDP е наменет за жена која е смела и самоуверена. Со своите живописни ноти парфемот ја надополнува нејзината силуета и ситниот сјај. Од првото прскање цитрусите што се будат се разлеваат над свежите, чисти ноти на јаболкото со сочно и светло  јадро на невен и јасмин. Тоа не е само мирис. Тој е концентрат на женска сензуалност, тој е дух на медитеранска убавина.

  • Врвни ноти: (лимон, зелено јаболко)
  • Средни ноти: (невен и ливчиња од јасмин)
  • Базни ноти: (килибарно дрво и мошус)
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters25ml, 50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.