0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Brow Fixing Soap Stylist

Manufacturer: Catrice
289,00 ден.
Тајната на убавината за дебели веѓи кои го одземаат здивот и максимална издржливост: Catrice Brow Fix Soap Stylist не само што им дава на веѓите моментално видлив ефект на кревање, туку е и супер долготрајно. Едноставно посипете малку вода или спреј за зацврстување на врвот на сапунот за веѓи за малку да ја навлажнете текстурата. После тоа, внимателно изматете го сапунот за веѓи со четка, распоредете го преку веѓите и обликувајте ги во посакуваната форма. Ова ќе ги направи веќе полните веѓи да изгледаат уште пополни; ако природно имате многу тенки веѓи, сапунот за веѓи дава фантастичен волумен за миг.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.