0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

La Nuit Tresor - Fleur De Nuit

Manufacturer: Lancome
*
3.870,00 ден.
Your price: 3.870,00 ден.

Најновиот La Nuit Tresor Fleur de Nuit од LANCOME е компониран и потпишан од тројца парфимери: Amandine Clerc-Marie, Honorine Blanc и Alexis Grugeon. Заедно, тие создадоа мирис кој не повикува да „Влеземе во мистериозната ноќна градина и да откриеме љубов толку силна што цвета дури и во ноќната темнина“.Композицијата се отвора со роза од  Дамаск и Испахан. Срцето ја комбинира опојната магија на тубероза и јасмин со култниот Belle de Nuit акорд. Основните ноти обезбедуваат гурманска зависност, додавајќи акорди од кафе макијато, крем Chantilly (со прекрасен мирис на ванила) и индонезиски пачули. Горни ноти: роза Испахан, роза Дамаск Средни ноти: тубероза, јасмин, акорд на Belle de Nuit (цвет Mirabilis) ООсновни ноти: Кафе макијато, крем Шантили, индонезиски пачули

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.