0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Body Mist Kiss Moments

Manufacturer: Women’Secret
690,00 ден.
Your price: 552,00 ден.
Kiss Moments е плод на соединувањето помеѓу сензуалната ванила и кремастото цветно срце. Тој е зависен мирис со цврст и непогрешлив карактер, а истовремено доста софистициран. Kiss Moments е спреј за тело кој спаѓа во групата мириси кои се погодни за специјални прилики.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.