0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Alive PARFUM

Manufacturer: Boss
*
5.690,00 ден.

Според брендот, новиот мирис ALIVE ве поттикнува да пеете на врвот на вашите бели дробови правејќи го она што ве прави да се чувствувате живи. Опишан е како силен, дрвенест, безвременски мирис кој ве поттикнува да продолжите да ја истражувате сопствената внатрешна сила. Според описот, ова е уште поинтензивен мирис, како во составот, така и во пакувањето.

Горни ноти: јасмин
Срце: ветивер
Основа: кожа

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 80ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.