0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Scent Magnetic for Him - Eau De Parfum

Manufacturer: Boss
Availability: In stock
*
6.390,00 ден.

Boss The Scent For Him Magnetic е создаден од парфимерката Delphine Lebeau и го реинтерпретираше Boss The Scent For Him, додавајќи овошни и кожни нијанси со интензивна килибарна нота.За да му даде поголема моќ на мирисот, овошјето Maninka во горната нота, кое е ексклузивно пронајдено во мирисите BOSS, е зајакнат во споредба со оригиналот и има стимулирачки ефект. Во срцевите ноти доминира волшебната нота од житарки, која совршено се усогласува со извонредниот екстракт од црна ванила во долната нота. Така, оваа нова верзија на The Scent достигнува ново ниво и заведува со речиси магнетна привлечност. Горни ноти - manika fruit Средни ноти - житарки Основни ноти - црна ванила

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.