0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Police To Be Super[Pure] - Eau De Toilette

Manufacturer: Police
*
2.283,00 ден.
Your price: 1.370,00 ден.
Police To Be Super[Pure] е покана повторно да се поврземе со нашето најсуштинско битие и да се ослободиме од вишокот. Ова е МАНИФЕСТ за свесна ЉУБОВ КОН СЕБЕ КАКВИ СМЕ, ослободени од какви било филтри и правила. Мирис кој ги обединува ДЕВОЈКИТЕ И МОМЦИТЕ во извонредна СПОДЕЛЕНА приказна, заедничка патека на мириси. Police To Be Super[Pure] гледа на ИДНИНАТА со оптимизам и енергија. Горни ноти: бергамот, бигаран™, есенцијално масло од мандарина Средни ноти: Етерично масло од црн чај, Mugane™, Osmanthus ABS Основни ноти: Driftwood, етерично масло од Давана, Maderal™
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters75ml, 125ml, 40ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.