0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Les Infusion d'Amande - EDP

Manufacturer: Prada
*
10.810,00 ден.
Инспириран од ориенталното расположение, Amande е богат мирис кој се карактеризира со ноти на бадем внесени во вода од бергамот. Анисични ноти и луто цветни се срцевите ноти, зрната тонка ја сочинуваат основата, додека цитрусот и горчливиот бадем се сместени во горните ноти.
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.