0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Kenzo Homme - Eau de Parfum

Manufacturer: Kenzo
*
3.640,00 ден.
Your price: 3.640,00 ден.

Најновата дрвенесто-морска парфемска вода Kenzo Homme нуди свежина на морските ноти. Водените, ароматичните и солените аспекти, за разлика од сензуалноста на кожата, се загреваат од сончевите зраци, оживувајќи ги нејзините зачинети аспекти. Длабоките и темни слоеви носат пачули, создавајќи интензивна и долготрајна патека. Горни ноти: морски ноти Средни ноти: кожа Основни ноти: пачули

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters60ml, 110ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.