0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Hot Water - Eau De Toilette

Manufacturer: Davidoff
*
1.957,00 ден.
Your price: 1.370,00 ден.

Davidoff Hot Water пристигнува како огнен ориентален, машки мирис во септември 2009 година на пазарот. Горните ноти содржат абсинт и црвен босилек, срцето внесува топли акорди на пименто и пачули, додека основата опфаќа стиракс и бензоин. Шишето е многу привлечно, обоено во темно црвена боја.

Горни ноти - Пелин, Босилек
Средни ноти - Пиперка, Пачули
Основни ноти - Бензоин, Стиракс

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.