0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Burj Dubai Unisex - Eau de Parfum

Manufacturer: Emper
*
2.600,00 ден.
Глобално чудо, родено од стремежот да се биде поголем од кој било досега. Оваа неизгаслива жед да се биде чекор понапред ја обликуваше идејата за Бурџ Дубаи, прекрасен мирис направен по моделот на најпознатото инженерско чудо на Дубаи. Зграда која го претставува срцето и душата на градот Дубаи. Горни ноти: овошни ноти, роза Средни ноти: пачули, ванила, дрво гуајак, ветивер Основни ноти: дабов мов, мошус, килибар
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.