0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Burj Al Shiekh Unisex - Eau De Parfum

Manufacturer: Emper
*
2.600,00 ден.
Прекрасно шармантен мирис во ункатно шише. Шише инспирирано од облакодер како ниеден друг. Со височина што пробива низ бесконечното небо, Бурџ Ал Шиек е централен дел што го привлекува погледот на кој било во негово присуство. Горни ноти - Темјан Средни ноти - Ванила, агарвуд (уд) Основни ноти - Сандалово дрво, мошус, шеќер
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.