0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Adventure by Davidoff - Eau De Toilette

Manufacturer: Davidoff
*
2.800,00 ден.
Your price: 1.960,00 ден.

Потопете се во миризливо патување со Davidoff's Adventure, мирис прецизно дизајниран за авантуристичкиот дух на мажот. Davidoff's Adventure е интригантна мешавина од дрвенести и зачинети ноти, создавајќи мирис кој е и препознатлив и привлечен.

Горни ноти - акорди од тропски дождовни шуми
Средни ноти - Црн сусам
Основни ноти - Перуанско кедрово дрво

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.