0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Promise EDP By Jennifer Lopez

Manufacturer: Jennifer Lopez
Availability: In stock
*
2.320,00 ден.

Најновиот мирис на Џенифер Лопез е цветен дрвенесен парфем. Promise се отвора со свежи и волшебни горни ноти на италијанска мандарина, вкусни розови бобинки и Nashi круша. Срцето полека се расплетува и открива деликатен цветен букет од Orris, Jasmine Sambac и Dewy Honeysuckle. Мирисот завршува со моќна основа од дрвени ноти прекрасно споени со кристализиран килибар.“ - нота од брендот. Горни ноти - италијанска мандарина, вкусни розови бобинки, Nashi круша Срцеви ноти - нежен цветен букет од Орис, Јасмин Самбак, Орли помине росен Основни ноти - Вуди ноти, килибар

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.