0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Velvet Collection Sublime - edp

Manufacturer: Dolce & Gabbana
*
13.390,00 ден.
Цветањето на Загара во Сицилија.Оддавање на почит на цвеќињата од портокал –“Загара”, збор од арапско потекло и неговиот мирис кој во пролет се меша со мирисот на морето. Налив на младешка невиноста, деликатна и флертувачка.
  • Мирисни ноти цвет од портокал, мандарина , нероли
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.