0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Velvet Collection Oriental Blend Tender Oud - edp

Manufacturer: Dolce & Gabbana
*
17.850,00 ден.
Velvet Tender Oud е ориентален парфем со ноти на дрво наменет за мажи и жени. Овој парфем е направен во 2013 година и за него се вели дека е како розата и Блискиот Исток. Нежен, но траен цвет, чии ливчиња го кријат ветрот Магреб. Velvet tender oud полека се развива во вулгарен излив на кадифе, мека сладост откривајќи го своето мистериозно срце.
  • Горни ноти: сладок бадем
  • Средни ноти: роза од Дамаск, мајска роза
  • Базни ноти: агар и дрвенести нот
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.