0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Iceberg Twice Nero For Him

Manufacturer: Iceberg
Availability: In stock
*
1.990,00 ден.
ICEBERG Twice NERO, провокативен и моќен, е манифест на смел и возбудлив живот. Овошните и минт ноти ја претставуваат живоста на шумите и мовот за навистина оживувачко и трајно искуство.Клучните ноти вклучуваат мандарина, нане, кедрово дрво, зрна тонка и дабов мов. Нотите од цитрус, нането и топлата основа потсетуваат на оригиналниот ICEBERG Twice.Пакувањето има префинет спортски изглед, мат дизајнот со мрежа што го издвојува шишето го подобрува држењето и го засилува потсетувањето на светот на спортот. Горни ноти - мандарина, нане Средни ноти - смола, кедар Основни ноти - дабов мов, зрна тонка
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters125ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.