0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

ICEBERG TWICE GOLD For Him - Eau de Toilette

Manufacturer: Iceberg
*
2.843,00 ден.
Your price: 1.990,00 ден.

Twice GOLD е новиот кул луксузен мирис за мажот кој сака интензивно да го живее својот живот и да создава златни спомени.
Дрвенестиот килибарен мирис дава силна машка изјава од првиот момент, каде контрастните сензации на бела кожа и црн пипер си играат со Guaiac во димно-кожена интрига. Аромите се засилени со кадифена акорд на дрвени ноти и кремасто зрно Тонка и Бензоин, за конечно да се открие топлиот и сензуален аспект на ванила и килибар за неодолива златна композиција.

Горни ноти - Црн пипер, бела кожа
Средни ноти - Tonka Bean, Guaiac, Benzion
Основни ноти - Ванила, дрвени ноти, килибар

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.