0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Gharaam Unisex - Eau de Parfum

Manufacturer: Swiss Arabian
*
4.650,00 ден.

Моќта на овој мирис лежи во фактот што е совршен и за жени и за мажи. На секој човек му мириса различно и ја истакнува вашата уникатност. Swiss Arabian Gharaam  Eau de Parfum ќе има гордо место на вашата суета - плус можете да го споделите со вашиот партнер. Горни ноти - шафран, јасмин Средни ноти - амбер Основни ноти - кедар, бор

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.