0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Bad Boy Le Parfum

Manufacturer: Carolina Herrera
*
5.460,00 ден.
Брендот Carolina Herrera го вкрстува митот за вечниот бунт во својот нов парфем Bad Boy Le Parfum, а новиот машки мирис е одраз на изненадувачки ноти кои карактеризираат силна и енергична личност. Следејќи го успехот на Bad Boy Eau de Toilette, овој нов парфем е бегство од традиционалните формули што носи нов мирисен универзум заснован на двојноста на современиот човек. Силен и чувствителен, моќен и сочувствителен, храбар и ранлив. Тој ги крши правилата за да создаде свои нови и силно ги брани своите верувања и ставови. Тој е бунтовен, но и заводлив шармер за кого амбивалентноста не е избор туку природа. За парфемот Bad Boy, смелоста не е само маркетиншки концепт, туку принцип скриен зад дрвените тонови и ноти. Парфемот се прилепува на кожата како моќен слој на енергија и самодоверба. Горни ноти: грејпфрут, коноп Средни ноти: жалфија, бибер Основни ноти: кожа, ветивер
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.