0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Light Blue Pour Homme Intense - edp

Manufacturer: Dolce & Gabbana
Availability: In stock
*
4.560,00 ден.

D&G Light Blue Pour Homme Intense достапен како EDP претставува нов интезитет на класичното светло сина боја за мажи. Убав и неверојатен, направен за човек кој е доминантен и волшебен. Неговата софистицираност и секојдневност го прават овој мирис освежувачки и необичен. Јадрото со воден аранжман го будат мандарината и грејпфрут каде прават бранови со освежувачката смрека и килибарното дрво.

  • Врвни ноти: (мандарина и грејпфрут)
  • Средни ноти: (смрека, морска вода)
  • Базни ноти: (килибарно дрво и мошус)
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.